top of page
Webitel

Оновлення платформи Webitel: усе найцікавіше з релізу 24.08


Оновлення платформи Вебітел - версія 24.08

Вітаємо, друзі! Поспішаємо поділитись з вами найцікавішими моментами з апдейту платформи Webitel. Головні нововведення релізу торкнулись системних налаштувань, конструктора Flow Manager, робочого середовища операторів і наших додатків. Отже, розпочнемо з новинок функціоналу.


Голосові сервіси платформи – чудова можливість автоматизувати роботу контакт-центру і спілкування з клієнтами. Саме тому ми виконуємо регулярні оновлення голосових інструментів. В рамках релізу 24.08 здійснено переведення модуля Google Text-To-Speech на нову версію API. А також – додано нове API для завантаження транскрибації дзвінка із зовнішніх систем.


Ми турбуємось про безпеку наших клієнтів при використанні продуктів Webitel. Тож у новій версії платформи ми додали можливість задавати політику паролів користувачів. Додатково, ми ввели нову таблицю login_attempt з інформацією про логіни користувачів.


Наступне нововведення – додано в експериментальному режимі підтримку протоколу OpenTelemetry, за допомогою якого ви можете відслідковувати основні метрики та аналізувати продуктивність програмного забезпечення. Детальніше про можливості сервісу – за посиланням.


Важливих оновлень зазнав конструктор Flow Manager. Ми запровадили відразу кілька нових компонентів:

  • "Notification" – для налаштувань різноманітних сповіщень, які можна  використовувати у голосових, текстових, службових схемах та формах;

  • "Chat AI" – застосунок для роботи з моделлю машинного навчання. При підключенні до бази даних, довідників, веб-ресурсів компанії чи будь-яких інших систем є можливість налаштувати чат-ботів на основі штучного інтелекту – для автоматизованої комунікації з клієнтами;

  • "Topic Extraction" - застосунок для визначення тематики повідомлення, отриманого від клієнта у чаті чи у голосовому меню з застосуванням speech-to-text.


Наступні покращення торкнулись середовища Workspace. З'явилася можливість задавати мелодію для вхідного виклику та змінювати рингтон. Також додано функціонал звукового сповіщення про завершення дзвінка. А ще – відтепер є можливість переходу в History з історії дзвінків.


Розділ Contacts також зазнав оновлень, серед яких: можливість прив'язки чатів до Контактів, опція прослуховування записів та перегляду транскрибації в Timeline, відображення пов'язаних email та назви схеми чат-бота в Timeline.


З цікавих нововведень платформи:

  • можливість призначати липкість із черги за всіма операторами, а не лише тими, які перебувають у статусі онлайн. Нагадуємо, липкість – це можливість з'єднати абонента з тим оператором/менеджером, з яким він спілкувався раніше; 

  • можливість призначати адміністратором команди не тільки супервізорів, а й звичайних операторів.


Додатково ми покращили інструментарій для комфортної роботи з додатками Supervisor, Contacts, History та Admin. Відтак шукати, зберігати і відображати дані, а також налаштовувати параметри контакт-центру, здійснювати дзвінки, користуватись голосовими сервісами і комунікувати з клієнтами у чаті буде ще зручніше.


4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page